Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Husa depozitare textile si haine - Trend bej - 60x45x30cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

40 lei Lei
Brand
XVLCATTR6012B
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Husa depozitare textile si haine - Trend bej - 60x45x30cm.
Husa cu fermoar pentru organizarea si depozitarea articolelor textile din casa.
Husa este potrivita pentru depozitarea pilotelor sau a lenjeriei de pat.
Este prevazuta cu manere la capete si fereastra laterala.
Material : tesatura netesuta.

Daca sunteti in cautarea unei solutii practice pentru organizarea articolelor dvs. textile, aceasta husa este alegerea ideala. Cu dimensiunile sale de 60x45x30 cm, va permite sa depozitati cu usurinta pilote, lenjerii de pat si alte articole textile pretioase.

Husa "TREND BEJ" vine cu un fermoar rezistent si practic, care va permite sa accesati continutul cu usurinta, asigurand totodata protectia impotriva prafului si a altor elemente nedorite. Designul sau inteligent include si manere la capete, ceea ce faciliteaza transportul si mutarea husei.

Nu doar functionalitatea face ca aceasta husa sa fie speciala, ci si aspectul sau estetic. Culoarea sa bej in tendinta se va integra perfect in decorul casei dvs. Fereastra laterala nu numai ca adauga un element de design, dar va permite si sa aruncati o privire la continut fara a deschide husa.

Confectionata din tesatura netesuta de inalta calitate, aceasta husa asigura protectia si pastrarea impecabila a articolelor dvs. textile preferate. Indiferent daca doriti sa depozitati pilote, lenjerii de pat sau alte obiecte pretioase, "TREND BEJ" va ofera solutia practica si eleganta pe care o cautati.

Adoptati tendinta de organizare si depozitare cu stil - alegeti husa de depozitare textile si haine "TREND BEJ" de la noi. Redefiniti spatiul si pastrati-ti articolele textile intr-o forma excelenta si bine organizata
Trimite mesaj
Din Gura in Gura