Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Platou, tava servire din lemn de bambus 33cm - Quttin

0 stars: 0.00 din 0 pareri

19 lei Lei
Brand
EPUIZAT-SEBQ01018672130
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Platou, tava servire din lemn de bambus 33cm - Quttin se poate utiliza ca tava de servire a produselor alimentare la masa sau la pat. Ideal pentru aperitive, mic dejun.
Fabricat din lemn de bambus.
Rezistent la umiditate, previne umflarea si micsorarea.
Recomandat a se curata cu un detergent usor, in apa calda
Dimensiune dreptunghi: 33 x 11.5 x 1.2 cm.
Platoul sau tava de servire din lemn de bambus de 33 cm Quttin este un accesoriu versatil si practic pentru a prezenta si servi alimente intr-un mod elegant si rafinat. Fabricat din lemn de bambus, acest platou adauga un aspect natural si cald in orice setare.

Cu dimensiunile sale de 33 x 11.5 x 1.2 cm, platoul dreptunghiular ofera suficient spatiu pentru a aranja si a servi o varietate de mancaruri, inclusiv aperitive, fructe, branzeturi sau mic dejun. Forma si dimensiunile sale fac ca acest platou sa fie usor de manevrat si potrivit pentru utilizarea la masa sau chiar in timpul unui mic dejun servit la pat.

Lemnul de bambus folosit in fabricarea acestui platou este cunoscut pentru rezistenta si durabilitatea sa. Este un material rezistent la umiditate, previne umflarea si micsorarea in contact cu lichidele sau umiditatea ambientala. Aceasta il face potrivit pentru a fi utilizat in conditii de servire si manipulare a alimentelor.

Curatarea platoului de servire din lemn de bambus este simpla si usoara. Este recomandat sa fie curatat cu un detergent usor, in apa calda. Evitati utilizarea substantelor chimice dure sau a buretilor abrazivi pentru a pastra aspectul si calitatea materialului.

Acest platou din lemn de bambus nu numai ca adauga un element estetic si natural in decorul dvs. de masa, dar si asigura un spatiu practic pentru prezentarea si servirea alimentelor. Indiferent ca organizati o petrecere sau pur si simplu doriti sa va bucurati de un mic dejun special, acest platou este alegerea perfecta pentru a adauga un plus de eleganta si functionalitate in experienta dvs. culinara.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura