Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Suport bambus pentru 6 sticle vin

0 stars: 0.00 din 0 pareri

78 lei
Brand
TE132893
Pe stoc
Da
Descriere
Suport bambus pentru 6 sticle vin este un suport pentru sticle de vin, creat intr-un stil natural, atractiv - ideal pentru depozitarea la vedere si decorativa de pana la 6 sticle, reglabil pe vertical cat si orizontal.

Doua parti laterale, din bambus, cu deschideri rotunde, sunt sustinute de 2 tije mici - depozitare practica pentru acces rapid si o privre de ansamblu a bauturilor.

Confectionat din bambus robust, din lemn, cu granule, cu doua suruburi din otel inoxidabil, colorat cu argint - cu ssse suporturi rotunde, pentru sticla, design elegant si minimalist.

Ajutor practic pentru depozitarea sticlelor de vin / bauturi spirtoase din zona de zi, bucatarie, pe masa laterala, la gratar, etc. - aspect natural pentru gospodarie, petreceresi altele.

Atrage privirile oriunde este asezat: bucatarie, bar, living. Sticlele se introdus pur si simplu si se scot cu usurinta.
Inteligent: standul poate fi asezat orizontal sau vertical. Acest lucru face ca raftul sa fie un loc elegant si atarctiv pentru a va depozita propria vinoteca si se potriveste cu multe piese de mobilier - practic, care economiseste spatiu.

Dimensiuni: aproximativ 35 x 24 x 17,5 cm, greutate: aproximativ 650 g.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura