Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Tocator rotund din lemn de bambus, cu inel din silicon

0 stars: 0.00 din 0 pareri

29 lei Lei
Brand
TE132783
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Tocator rotund din lemn de bambus, cu inel din silicon este o placa din bambus, eleganta, rotunda, robusta, rezistenta ce poate fi folosita pe ambele parti, ideala ca baza de taiere, aranjare si servire.
Are o rezistenta ridicata la taiere, suprafata de lucru robusta, dar protejeaza si lama cutitului, gratie flexibilitatii materilaului din care este facut.
Ajutor de bucatarie versatil: toata placa este solida, din bambus, este locul ideal pentru prelucrarea carnii, legumelor si fructelor. Practic: este o baza prietenoasa cu cutitul pentru toate tipurile de lucrari de taiere, deoarece bambusul este material mai moale si mai flexibil decat otelul lamelor de cutit. Partea din spate a frumoasei placi de lemn este de asemenea extrem de utila. Astfel, placa de bambus cu granulatie naturala poate fi folosita si ca tocator si, de asemenea, pentru servirea mancarii. Detaliu inteligent: placa decorativa, in format rotund are un inel mic, din silicon in verde - prin urmare este ideala pentru agatare. Apa calda si detergentul sunt recomandate pentru o curatare usoara, dupa care trebuie sa se usuce bine. Un accesoriu modern de uz casnic.

Fabricat din bambus, cu granulatie naturala, usor de curatat (numai manual), cu un inel practic din silicon, pentru agatare.
De asemenea, potrivit pentru servire alimente.
Dimensiuni: aproximativ 25 cm, inaltime aprox 1 cm, greutate: aprox 315 g.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura