Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Suport baie cu ventuze si 4 pahare 50 cm - Confortime

0 stars: 0.00 din 0 pareri

74 lei Lei
Brand
EPUIZATSEBY01093670378
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Suport baie cu ventuze si 4 pahare 50 cm-Confortime. Daca sunteti in cautare de accesorii pentru organizarea baii, atunci trebuie sa luati in calcul suporturile cu ventuze.
Suportul de baie se fixeaza de faianta prin intermediul celor doua ventuze.

Suportul cu ventuze poate fi folosit pentru depozitarea periutelor si a pastei de dinti sau a altor accesorii de ingrijire personala.

Dimensiuni : lungime 50 cm.

Suportul de baie cu ventuze si 4 pahare de la Confortime este un accesoriu practic si util pentru organizarea baii. Daca iti doresti sa-ti pastrezi obiectele de igiena personala si accesoriile de baie in ordine, acest suport cu ventuze poate fi o solutie excelenta.

Suportul de baie este proiectat astfel incat sa se fixeze pe faianta de perete prin intermediul a doua ventuze puternice. Aceasta asigura o aderenta ferma si securizata, fara a fi nevoie de gauri sau montaj permanent. Poti ajusta cu usurinta pozitia suportului in functie de preferintele tale.

Acest suport cu ventuze este conceput special pentru depozitarea periutelor de dinti si a pastei de dinti, dar poate fi utilizat si pentru alte accesorii de ingrijire personala, cum ar fi pieptenele, sapunul sau alte obiecte mici necesare in baie. Cele patru pahare incluse in suport sunt ideale pentru a-ti organiza si separa obiectele in mod practic si igienic.

Suportul de baie Confortime are o lungime de 50 cm, oferind suficient spatiu pentru a depozita toate obiectele necesare in baie. Designul sau simplu si modern se integreaza armonios in orice stil de decor.

In concluzie, suportul de baie cu ventuze si 4 pahare de la Confortime este un accesoriu convenabil pentru organizarea eficienta a baii tale. Fixarea cu ventuze asigura stabilitatea suportului, iar dimensiunile sale generoase iti permit sa depozitezi in mod practic si accesibil toate obiectele tale de igiena personala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura