Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Dispenser de sapun electric cu senzor miscare Basic Home

0 stars: 0.00 din 0 pareri

69 lei Lei
Brand
SEBY01019972437
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Dispenser de sapun electric cu senzor miscare Basic Home. Dispenserul automat are senzor de miscare cu infrarosii care activeaza scurgerea sapunului lichid din recipient.
Dozatorul cu senzor pentru sapun lichid modern din otel inoxidabil la exterior si un recipinet cu capacitate de 220 ml.
Dispenserul poate fi folosit si pentru sampon lichid sau gel de maini.
Dimensiuni : latime 12 x diametru 7 x inaltime 18.5cm
Functioneaza cu 4 baterii tip AAA (bateriile NU sunt incluse).
Dispenserul de sapun electric cu senzor de miscare Basic Home reprezinta solutia perfecta pentru o igiena si o experienta convenabila in baie sau bucatarie. Cu un design modern si functionalitate avansata, acest dispenser automat va permite sa va spalati mainile fara a atinge recipientul sau pompa de sapun.

Echipat cu un senzor de miscare cu infrarosu, acest dispenser reactioneaza instantaneu atunci cand se detecteaza miscarea mainilor in apropierea sa. Nu mai este nevoie sa apasati sau sa rotiti vreo pompa pentru a obtine sapunul lichid dorit. Doar plasati mainile sub senzor si cantitatea potrivita de sapun lichid va fi distribuita in mod automat.

Dispenserul este fabricat din otel inoxidabil la exterior, oferindu-i un aspect elegant si rezistenta la coroziune. Capacitatea recipientului este de 220 ml, ceea ce va permite sa adaugati o cantitate generoasa de sapun lichid, gel de dus sau sampon lichid.

Acest dispenser versatil poate fi utilizat in diverse scopuri, fiind potrivit pentru sapunul lichid din baie, gelul de maini sau chiar samponul lichid in baie. Este usor de utilizat si igienic, deoarece nu necesita atingerea suprafetei pentru a obtine sapunul dorit.

Cu dimensiunile sale compacte de 12 cm latime, 7 cm diametru si 18.5 cm inaltime, acest dispenser se integreaza perfect in baie, bucatarie sau chiar in spatii comerciale. Poate fi amplasat pe lavoar, pe blat sau chiar montat pe perete, pentru a se potrivi cu necesitatile dvs. specifice.

Dispenserul functioneaza cu 4 baterii tip AAA, oferindu-va libertatea de a-l amplasa in orice loc doriti, fara a fi restrictionat de cabluri sau prize. Este important de mentionat ca bateriile nu sunt incluse in pachet.

Dispenserul de sapun electric cu senzor de miscare Basic Home va aduce confort, igiena si eficienta in rutina zilnica de igiena personala. Simplu de utilizat si estetic placut, acesta este un accesoriu indispensabil in orice baie sau bucatarie moderna.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura