Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Dispenser sapun lichid Joia

0 stars: 0.00 din 0 pareri

17 lei Lei
Brand
PF12861
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Dispenser sapun lichid Joia este un dozator sapun lichid cu un design inovator, al carui design se desfasoara pe orizontala, putand astfel sa asezati deasupra si un burete sau laveta.
Este ideal pentru baie (stocare sapun lichid), dar si pentru bucatarie (stocare detrergent lichid).
Material: plastic.

Dimensiuni:8 x 16,5 x inaltime 13 cm.

Pretul este pentru 1 bucata. Livrarea culorii capatului (alb sau negru) se face aleatoriu, nu se poate selecta nuanta.
Dispenserul de sapun lichid JOIA este un accesoriu practic si modern pentru baia sau bucataria dvs. Fabricat din material plastic de inalta calitate, acesta este durabil si usor de curatat, fiind perfect pentru utilizarea zilnica.

Cu dimensiunile de 8 cm x 16,5 cm x inaltime 13 cm, acest dispenser de sapun lichid are un design compact si ergonomic, care se potriveste perfect pe orice blat sau chiuveta. Capacitatea sa de stocare a sapunului lichid il face potrivit pentru utilizare atat in spatiile publice, cat si in cele private.

Dispenserul JOIA este dotat cu un sistem de dozare precis si sigur, care previne pierderea si deversarea de sapun. Dispenserul poate fi umplut cu diferite tipuri de sapun lichid, gel sau spuma, oferindu-va o flexibilitate maxima in ceea ce priveste alegerea produsului de curatare.

In concluzie, dispenserul de sapun lichid JOIA este un accesoriu indispensabil pentru baia sau bucataria dvs., fiind practic, eficient si usor de utilizat si de intretinut. Cu un design modern si elegant, acesta va fi cu siguranta un plus de eleganta si confort pentru casa dvs.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura