Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Borcan sticla, capac metalic cu filet - 500ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

17 lei Lei
Brand
EPUIZAT-FO300540
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Borcan sticla, capac metalic cu filet  -500ml.
capacul are strangere cu filet garantand o inchidere etansa.
Capacitate : 500 ml
Material : sticla si metal.

Borcanul de sticla cu capac metalic cu filet de 500 ml este alegerea perfecta pentru a pastra alimentele proaspete si sigure. Cu un design simplu si elegant, acest borcan ofera o modalitate eficienta de stocare a diverselor produse, de la conserve casnice la mancaruri pregatite in casa.

Capacul metalic al borcanului este prevazut cu un sistem de strangere cu filet, asigurand o inchidere etansa si sigura. Acest lucru protejeaza continutul borcanului de aer, umezeala si alte elemente externe care ar putea afecta calitatea alimentelor depozitate.

Cu o capacitate generoasa de 500 ml, acest borcan va permite sa stocati o cantitate semnificativa de alimente. Indiferent daca doriti sa pastrati dulceturi, sosuri, muraturi sau alte preparate, acesta va ofera suficient spatiu pentru a satisface nevoile dvs.

Borcanul este fabricat din sticla de inalta calitate, ceea ce ii confera o durabilitate si o transparenta excelenta. Puteti vizualiza usor continutul borcanului si sa va bucurati de aspectul frumos al alimentelor expuse in interior.

Capacul metalic adauga un aspect elegant si un plus de rezistenta. Fiind prevazut cu filet, acesta se fixeaza ferm pe borcan, asigurand o inchidere sigura si etansa. Puteti fi sigur ca alimentele dvs. vor ramane proaspete si delicioase pentru o perioada mai indelungata.

Indiferent daca doriti sa pastrati alimentele in bucatarie, sa creati conserve casnice sau sa oferiti cadouri gastronomice, acest borcan de sticla cu capac metalic cu filet de 500 ml este optiunea ideala. Combinatia de sticla si metal asigura o calitate superioara si o rezistenta in timp.

In concluzie, borcanul de sticla cu capac metalic cu filet de 500 ml este un recipient practic si estetic pentru pastrarea alimentelor. Beneficiati de capacitatea sa generoasa, inchiderea etansa si durabilitatea materialelor utilizate. Transformati procesul de stocare a alimentelor intr-o experienta simpla si placuta cu acest borcan de incredere.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura