Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Farfurie ceramica adanca 29x6cm - Reserve

0 stars: 0.00 din 0 pareri

35 lei Lei
Brand
EPUIZAT-SEB758165R
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Farfurie ceramica vitrificata pentru paste sau supe. .
Material : ceramica vitrificata
Dimensiuni : 29 x 6cm,
Farfuria ceramica adanca Reserve este perfecta pentru a servi paste delicioase sau supe savuroase. Fabricata din ceramica vitrificata de inalta calitate, aceasta farfurie este durabila si rezistenta, oferindu-va o experienta culinara de incredere.

Cu un diametru de 29 cm si o adancime de 6 cm, aceasta farfurie ofera suficient spatiu pentru a servi portii generoase de paste sau supe. Forma adanca a farfuriei ajuta la retinerea lichidelor si a sosurilor, pastrand aromele si consistenta preparatelor.

Materialul ceramic vitrificat confera farfuriei un aspect elegant si o suprafata neteda, usor de curatat si de intretinut. Indiferent daca pregatiti o delicioasa portie de paste carbonara sau o supa calda de legume, farfuria Reserve va va ajuta sa prezentati cu stil si rafinament preparatele dvs.

Cu designul sau simplu si clasic, farfuria se potriveste perfect in orice bucatarie si adauga un strop de eleganta meselor dvs. Cotidiene sau evenimentelor speciale. Poate fi folosita si pentru servirea altor preparate, cum ar fi salatele sau orezul.

Adaugati un plus de rafinament si stil meselor dvs. cu farfuria ceramica adanca Reserve. Indiferent daca va bucurati de un pranz in familie sau gazduiti o cina eleganta, aceasta farfurie va fi alegerea perfecta pentru a va impresiona invitatii si a va bucura de preparatele dvs. preferate intr-un mod estetic si placut.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura