Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Ghirlanda solara cu 8 stegulete si 12 leduri lumina calda

0 stars: 0.00 din 0 pareri

52 lei Lei
Brand
HH75061
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Ghirlanda solara cu 8 stegulete si 12 leduri lumina calda este potrivita pentru petreceri ingradina sau pe terasa casei dvs.
Ghirlanda solara are 4 feluri diferite de steaguri si 12 leduri cu lumina calda.
Lungimea totala a ghirlandei solare este de 211 cm la care se adauga aproximativ 311 cm de cablu liber pentru alimentare.
Dimensiunea fiecarui stegulet este de 14 x inaltime 18 x 20 cm iar distanta intre steaguri este de 7 cm.
Distanta intre leduri etse de 15 cm.
Functioneaza cu panou solar si un acumulator reincarcabil inclus 1,2V AA.

Ghirlanda solara cu 8 stegulete si 12 leduri lumina calda este o alegere perfecta pentru a decora petrecerile in gradina sau pe terasa casei dumneavoastra. Aceasta ghirlanda solara ofera un aspect frumos si atragator, aducand o nota de veselie si lumina in atmosfera evenimentelor.

Ghirlanda are o lungime totala de 211 cm, iar adaugand cablul de alimentare liber, ajunge aproximativ la 311 cm. Fiecare stegulet are o dimensiune de 14 cm in latime, 18 cm in inaltime si 20 cm in lungime. Distanta dintre steaguri este de 7 cm, permitandu-le sa fie aranjate in mod armonios pe intreaga ghirlanda. Ledurile cu lumina calda sunt amplasate la o distanta de 15 cm intre ele, asigurand o iluminare uniforma si placuta.

Aceasta ghirlanda solara functioneaza cu ajutorul unui panou solar si a unui acumulator reincarcabil inclus de 1,2V AA. Panoul solar colecteaza energia solara pe parcursul zilei, iar acumulatorul o stocheaza pentru a alimenta ledurile pe timpul noptii. Aceasta caracteristica face ghirlanda solara cu stegulete si leduri lumina calda o optiune ecologica si convenabila, deoarece nu necesita conectarea la o sursa de alimentare electrica externa.

Cu ajutorul acestei ghirlande solare, puteti crea o atmosfera placuta si relaxanta in timpul petrecerilor sau puteti adauga un accent decorativ in gradina dumneavoastra sau pe terasa. Este o solutie versatila si usor de utilizat pentru a transforma spatiile exterioare in locuri primitoare si pline de farmec.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura