Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Set 2 perii curatare par de animale

0 stars: 0.00 din 0 pareri

52 lei Lei
Brand
ZME2598
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Perii pentru curatarea parului de animale de pe haine sau textilele din casa. Setul contine o perie mare si una mica pentru calatorii.
Periile au etui care curata peria.Pretul este pentru 1 set. Livrarea culorii se face aleatoriu, in functie de stocul disponibil.Nu se poate selecta culoarea.
Material : plastic si polipropilena.

Setul de 2 perii pentru curatarea parului de animale de pe haine si textile este solutia perfecta pentru a indeparta firele de par ale animalelor de companie din tesaturi. Fie ca aveti pisici, caini sau alte animale de companie cu par, aceste perii va vor ajuta sa mentineti hainele si textilele din casa dvs. curate si fara fire de par nedorite.

Setul contine o perie mare si una mica, ideala pentru calatorii sau pentru a fi pastrata in geanta dvs. Astfel, veti putea curata cu usurinta hainele oriunde va aflati, evitand aspectul neplacut al firelor de par pe hainele dvs.

Periile sunt fabricate din plastic si polipropilena de inalta calitate, asigurand durabilitate si rezistenta in timpul utilizarii. Acestea sunt concepute pentru a fi eficiente in indepartarea parului de animale de companie, fara a deteriora tesaturile sau a lasa urme.

Un avantaj suplimentar al acestui set de perii este etuiul atasat, care poate fi folosit pentru a curata peria. Aceasta va permite sa indepartati rapid si usor parul acumulat pe perie, mentinand-o curata si gata de utilizare in orice moment.

Pretul indicat este pentru 1 set de perii, iar culoarea livrata va fi aleatorie, in functie de stocul disponibil. Indiferent de culoare, aceste perii vor oferi performanta si eficienta in indepartarea parului de animale de companie de pe hainele si textilele dvs.

Alegeti acest set de 2 perii pentru curatarea parului de animale de pe haine si textile si bucurati-va de un mod eficient si practic de a va mentine hainele curate si fara fire de par nedorite. Cu un design compact si materiale de calitate, aceste perii vor deveni un accesoriu indispensabil pentru iubitorii de animale de companie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura