Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Hamac scaun - teracota

0 stars: 0.00 din 0 pareri

72 lei Lei
Brand
HH62360-T
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Hamac tip scaun din panza de bumbac. Hamacul ofera placerea relaxarii asa cum te simteai in copilarie atunci cand te dadeai in leagan.
Hamacul este confectionat din bumbac cu densitatea de 240g/mp asigurand o incarcare maxima de 120 kg.
Bara de lemn a hamacului are dimensiunea de 1 metru si diametrul de 33 cm asigurand sutinerea orizontala a scaunului hamac.
Hamacul scaun este prevazut cu inele ce permit rotatia hamacului la 360 grade.
Pe fiecare pate, hamacut tip scaun este sustinut de 14 franghii cu lungimea de 50 cm si diametrul de 3 mm.
Pe marginile laterale, suport pentru brate de 2 cm, hamacul are panza intarita in doua straturi.
Dimensiuni: 100 x 60 cm

Hamacul tip scaun in nuanta teracota este o oaza de relaxare confectionata din panza de bumbac de inalta calitate. Cu acest hamac, vei redescoperi placerea si bucuria de a te relaxa intr-un mod nostalgic, amintindu-ti de zilele copilariei petrecute in leagane.

Hamacul este realizat dintr-un bumbac dens cu o greutate de 240g/mp, ceea ce ii confera o rezistenta sporita si capacitatea de a suporta o incarcatura maxima de 120 kg. Bara de lemn a hamacului are o lungime de 1 metru si un diametru de 33 cm, asigurand o sustinere orizontala stabila pentru scaunul hamacului.

Punctul de atractie al acestui hamac tip scaun il reprezinta inelele ce permit rotatia hamacului la 360 de grade. Aceasta caracteristica iti ofera posibilitatea de a te roti in voie in timp ce te relaxezi, adaugand un plus de distractie si confort experientei tale.

Scaunul hamacului este sustinut pe fiecare parte de 14 franghii, fiecare avand o lungime de 50 cm si un diametru de 3 mm, garantand o rezistenta suplimentara si o distributie uniforma a greutatii. Marginea laterala a hamacului este intarita cu un suport de 2 cm, asigurand stabilitatea si durabilitatea panzei.

Cu dimensiunile sale de 100 x 60 cm, hamacul tip scaun-teracota ofera un spatiu generos pentru a te aseza confortabil si a te bucura de momente de relaxare. Indiferent daca il amplasezi in gradina, pe terasa sau in interior, acest hamac adauga o nota de stil si rafinament in decorul tau, devenind un loc preferat pentru a te destinde si a te elibera de stresul cotidian.

Experimenteaza senzatia de leagan intr-un mod modern si confortabil cu hamacul tip scaun-teracota, un loc de relaxare perfect pentru a te retrage si a te bucura de momentele de liniste si pace.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura