Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Folie antiaderenta pentru gratar, barbeque

0 stars: 0.00 din 0 pareri

19 lei Lei
Brand
FO32488
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Folia antiaderenta pentru gratar sau barbeque poate fi folosita direct pe gratar (a nu se folosi in contact direct cu flacara) pentru a prepara alimente cum ar fi (carne, peste, legume etc).
Folia de gratar previne murdarirea gratarului.
Folia pentru gratar este potrivita atat pentru cuptoare cat si pentru gratare.
Nu se lipeste si poate fi decupata si reutilizata. Se foloseste fara grasime sau ulei.
Fabricat din teflon.
Fara PFOA
Suporta pana la aprox. 260 C
Dimensiuni : 40 x 30 cm

Folia antiaderenta pentru gratar sau barbeque este un accesoriu indispensabil pentru iubitorii de gratar. Aceasta folie practica poate fi utilizata direct pe gratar (cu exceptia contactului direct cu flacara) pentru a pregati o varietate de alimente, cum ar fi carne, peste, legume si multe altele.

Unul dintre principalele avantaje ale foliei de gratar este prevenirea murdaririi gratarului. Cu ajutorul acestei folii, alimentele nu vor lasa urme sau reziduuri pe gratar, pastrandu-l curat si usor de intretinut.

Folia de gratar este versatila si poate fi utilizata nu doar pe gratar, ci si in cuptoare. Indiferent daca doriti sa gatiti in aer liber sau in bucatarie, aceasta folie va va ajuta sa pregatiti mancaruri delicioase si sa mentineti curatenia si igiena.

Un alt avantaj important este ca folia nu se lipeste, ceea ce inseamna ca puteti gati alimentele fara a utiliza grasimi sau uleiuri suplimentare. Astfel, veti obtine mancaruri mai sanatoase si mai putin grase.

Fabricata din teflon de inalta calitate si fara PFOA, folia de gratar este sigura si rezistenta la temperaturi ridicate, suportand pana la aproximativ 260 C. Acest material durabil si antiaderent va permite sa decupati si sa reutilizati folia, adaptand-o nevoilor dvs. specifice.

Cu dimensiunile de 40 x 30 cm, aceasta folie antiaderenta va ofera suficient spatiu pentru a pregati portii generoase de alimente. Fiind usor de curatat si de intretinut, aceasta va va face experienta de gatit mult mai placuta si mai convenabila.

In concluzie, folia antiaderenta pentru gratar sau barbeque este un instrument practic si eficient pentru a pregati alimente delicioase, fara a va face griji cu privire la murdarie sau lipire. Profitati de avantajele foliei de gratar si bucurati-va de prepararea mancarurilor preferate intr-un mod simplu si igienic.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura