Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Polita-raft pliabil pentru organizare - Confortime

0 stars: 0.00 din 0 pareri

42 lei Lei
Brand
SEBY01011070424
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Polita-raft pliabil pentru organizare - Confortime. Aceasta etajera poate fi asezata pe rafturile dulapurilor din bucatarie, sub chiuveta sau pe baltul de lucru.Organizati dulapul din bucatarie obtinand mai mult spatiu.
Etajera este ideala pentru depozitarea canilor, paharelor si a altor obiecte de vesela. Daca nu este folosita se poate plia usor si nu va ocupa spatiu mult.
Ideala atat in bucatarie dar si in baie.
Dimensiuni : lungime 37,6 cm x latime 23,5 cm x inaltime 18,5 cm
Material : plastic si metal.
Polita-raft pliabila pentru organizare de la Confortime este un instrument practic si versatil pentru a va organiza si maximiza spatiul in bucataria dumneavoastra. Aceasta etajera pliabila poate fi plasata pe rafturile dulapurilor de bucatarie, sub chiuveta sau pe blatul de lucru, permitandu-va sa utilizati spatiul in mod eficient.

Organizati dulapurile din bucatarie si obtineti mai mult spatiu pentru depozitare cu ajutorul acestei polite-raft. Cu ajutorul ei, puteti organiza cani, pahare si alte obiecte de vesela intr-un mod ordonat si accesibil. Polita-raft este conceputa astfel incat sa ofere suport si stabilitate pentru obiectele de pe ea, permitandu-va sa le pastrati in siguranta si sa le gasiti cu usurinta atunci cand aveti nevoie de ele.

Una dintre caracteristicile sale importante este pliabilitatea. Atunci cand nu este folosita, podeaua-raft se poate plia usor, ocupand un spatiu minim in dulapurile sau sertarele dumneavoastra. Aceasta caracteristica este extrem de utila pentru a economisi spatiu si pentru a va permite sa ajustati si sa organizati in mod flexibil obiectele de pe ea.

Aceasta etajera pliabila este ideala nu numai pentru bucatarie, ci si pentru baie. Puteti utiliza polita-raft pentru a organiza produsele de ingrijire personala, cosmeticele si alte articole necesare in baie.

Dimensiunile politei-raft sunt de aproximativ lungime 37,6 cm, latime 23,5 cm si inaltime 18,5 cm, oferind suficient spatiu pentru depozitarea si organizarea obiectelor dumneavoastra. Fabricata dintr-o combinatie de plastic si metal, este rezistenta si usor de curatat.

In concluzie, polite-raft pliabila pentru organizare de la Confortime va ofera o solutie practica si eficienta pentru a va organiza obiectele in bucatarie sau in baie. Cu posibilitatea de pliere si designul sau robust, aceasta etajera va ajuta sa obtineti mai mult spatiu si sa mentineti un mediu ordonat si organizat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura