Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Sisal pentru pisici, suport de colt perete ascutit gheare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

82 lei Lei
Brand
FO29341
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Sisal de colt pentru pisici. Acest suport de perete va permite pisicilor de apartament sa-si ascuta ghearele.
Suportul este pliabil astfel incat poate fi fixat pe colturile peretilor cu ajutorul accesoriilor de fixare.
Diemnsiuni : inaltime 50 cm x latime 24 cm
Material : MDF, plus (100% poliester) , sisal

Sisalul pentru pisici, suport de colt perete ascutit gheare este o jucarie ideala pentru pisicile care au nevoie sa isi ascute ghearele, dar si pentru a le mentine sanatoase si taiate. Fabricat din MDF rezistent si acoperit cu plus moale din 100% poliester, acest suport de colt ii va oferi pisicii dumneavoastra un loc confortabil si placut pentru joaca si relaxare.

Sisalul este un material natural si durabil, ceea ce il face ideal pentru a atrage pisicile sa isi ascute ghearele. Cu o inaltime de 50 cm si o latime de 24 cm, acest suport de colt perete este perfect pentru a fi montat in coltul camerei si va economisi spatiu in casa.

Montarea suportului de colt perete este foarte usoara si nu necesita decat cateva suruburi pentru a-l fixa in locul dorit. Sisalul este atasat ferm la suportul de MDF, ceea ce ii ofera o durabilitate si o rezistenta ridicata.

In concluzie, sisalul pentru pisici, suport de colt perete ascutit gheare este o alegere excelenta pentru a oferi pisicii dumneavoastra un loc confortabil si placut pentru joaca si relaxare. Fabricat din materiale de inalta calitate si cu dimensiuni potrivite pentru pisici de toate dimensiunile, acest suport de colt perete va fi o alegere perfecta pentru mentinerea sanatatii si bunastarii pisicii dumneavoastra.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura