Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Manusa textila curatare obiecte inox

0 stars: 0.00 din 0 pareri

15 lei Lei
Brand
ZME2500
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Cu aceasta manusa textila veti reusi sa redati stralucirea obiectelor din inox. Manusa protejeaza suprafetele de zgarieturi dar curata eficient suprafata obiectelor din metal.
Material: poliester
Articol disponibil in mai multe culori. Livrarea acestuia se va face aleatoriu, nu se va putea selecta culoarea!
Talie unica.
Dimensiuni: 23,5 x 13, 5 cm.

Cu manusa textila de curatare, veti putea reda stralucirea obiectelor dvs. din inox. Aceasta manusa speciala protejeaza suprafetele de zgarieturi, asigurand in acelasi timp o curatare eficienta a obiectelor din metal.

Fabricata din poliester de inalta calitate, manusa textila este delicata cu suprafetele sensibile, iar materialul sau moale si fin asigura o curatare precisa si eficienta. Indiferent daca este vorba despre tacamuri, vase sau alte obiecte din inox, aceasta manusa va va ajuta sa le mentineti stralucitoare si fara urme.

Manusa textila de curatare este disponibila in mai multe culori, iar livrarea se va face aleatoriu, in functie de stocul disponibil. Este o marime unica, potrivita pentru majoritatea mainilor. Cu dimensiunile sale de 23,5 x 13,5 cm, manusa este confortabila si usor de utilizat.

Imbunatatiti aspectul obiectelor dvs. din inox cu ajutorul acestei manusi textile de curatare si bucurati-va de un rezultat stralucitor fara efort si fara zgarieturi!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura