Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Burete special pentru curatarea suprafetelor din inox - 2buc

0 stars: 0.00 din 0 pareri

15 lei Lei
Brand
ZME2597
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Buretele este conceput pentru curatarea eficienta a ustensilelor de bucatarie din inox, a oalelor si tigailor. Suprafata buretelui nu zgarie dar ajuta la curatarea rapida a suprafetelor de inox.
Setul include 2 bucati burete.
Dimensiuni : 10,5 cm x 7 cm x 2,3 cm
Material : plastic (PU)

Buretele special pentru curatarea suprafetelor din inox este accesoriul perfect pentru a mentine ustensilele de bucatarie din inox, oalele si tigaile intr-o stare impecabila. Designul sau a fost conceput pentru a oferi o curatare eficienta, fara a zgaria suprafata delicata a inoxului.

Setul include 2 bucati de burete, astfel incat veti avea intotdeauna un burete de rezerva la indemana. Aceasta va permite sa curatati cu usurinta si rapiditate orice murdarie sau depuneri de pe suprafetele de inox.

Buretele are dimensiuni potrivite, fiind usor de manevrat in timpul utilizarii. Cu o lungime de 10,5 cm, latime de 7 cm si o grosime de 2,3 cm, acesta se potriveste confortabil in mana, facilitand procesul de curatare.

Materialul din care este fabricat buretele este plastic (PU), asigurandu-i rezistenta si durabilitate. Suprafata sa speciala, conceputa pentru curatarea eficienta a inoxului, nu zgarie sau deterioreaza suprafata, ci ajuta la indepartarea rapida a murdariei si a depunerilor.

Indiferent daca aveti nevoie sa curatati cratite, tigai sau alte ustensile de bucatarie din inox, acest burete special va va ajuta sa obtineti rezultate excelente. Folositi-l cu incredere pentru a mentine suprafetele din inox curate si stralucitoare.

Adaugati acest set de 2 bucati de burete special pentru curatarea suprafetelor din inox in cosul dvs. de cumparaturi si beneficiati de un instrument eficient si practic pentru mentinerea igienei si aspectului impecabil al ustensilelor de bucatarie din inox.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura