Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Dispenser folie alimentara cu lama - argintiu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

20 lei Lei
Brand
PF1159212
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Dispenser folie alimentara cu lama - argintiu este un dispenser pentru pelicula alimentara sau folie de aluminiu ce va este de ajutor in bucatarie. Dispenser folie alimentara cu lama - argintiu este dotat cu o lama taioasa fabricata tot din plastic, care va ajuta sa taiati folii sau hartii fara a mai fi nevoie sa utilizati foarfeca sau cutitul.
Dispenser folie alimentara cu lama - argintiu este extrem de usor de utilizat si accesorizat in bucataria dvs., dispunand de o greutate redusa.

Material: plastic.
-dimensiuni lungime 33,5 x latime 8 x inaltime 5,5.

Pretul este pentru 1 bucata Dispenser folie alimentara cu lama - argintiu.

Dispenserul pentru folie alimentara cu lama - argintiu este un instrument practic si util pentru bucatarie. Acest dispenser va ajuta sa utilizati pelicula alimentara sau folia de aluminiu intr-un mod mai eficient si mai convenabil. Cu ajutorul lamei taioase din plastic, puteti taia cu usurinta folia sau hartia fara a mai fi nevoie sa utilizati foarfeca sau cutitul.

Dispenserul pentru folie alimentara cu lama - argintiu este usor de utilizat si se potriveste perfect in bucataria dvs. Datorita greutatii reduse, este usor de manevrat si deplasat in functie de necesitati. Astfel, veti putea utiliza folia alimentara sau folia de aluminiu cu usurinta si rapiditate, economisind timp si evitand frustrarile legate de despartirea inexacta a foliei.

Acest dispenser este fabricat din plastic rezistent si durabil, asigurandu-va o utilizare pe termen lung. Dispenserul are dimensiuni de aproximativ 33,5 cm lungime, 8 cm latime si 5,5 cm inaltime, fiind compact si usor de depozitat in dulapurile sau sertarele din bucatarie.

Dispenserul pentru folie alimentara cu lama - argintiu va face viata mai usoara in bucatarie, asigurandu-va o utilizare eficienta si rapida a foliilor. Indiferent daca pregatiti pranzul pentru scoala, pachetele pentru picnic sau doriti sa pastrati alimentele proaspete in frigider, acest dispenser va va ajuta sa infasurati si sa taiati folia cu precizie si fara efort.

Adaugati Dispenserul pentru folie alimentara cu lama - argintiu in bucataria dvs. si veti aprecia practicitatea si eficienta pe care o aduce in rutina dvs. zilnica.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura