Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Dispozitiv taiat cartofi pai

0 stars: 0.00 din 0 pareri

80 lei Lei
Brand
EPUIZAT-SEBQ01016264826
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Dispozitiv taiat cartofi pai. Dispozitivul permite taierea rapida a cartofilor pai pentru prajit. Spalati si curatati cartofii. Asezati cartoful in dispozitiv si apasati cu putere pe maner.
Dimensiuni : lungime 26,5 cm x latime 9,5 cm x inaltime 10,5 cm.
Material : PP (polipropilena)
Dispozitivul de taiat cartofi pai este un instrument practic si eficient pentru a obtine rapid si usor cartofi pai, perfecti pentru prajire. Cu acest dispozitiv, veti economisi timp si efort in bucatarie atunci cand doriti sa pregatiti cartofi pai deliciosi.

Pentru a utiliza dispozitivul, incepeti prin spalarea si curatarea cartofilor. Apoi, asezati cartoful in dispozitivul special conceput si apasati cu putere pe manerul dispozitivului. Prin aplicarea presiunii, lama din interiorul dispozitivului va taia cartoful in fasii subtiri, creand astfel cartofi pai uniformi si perfecti pentru prajit.

Dispozitivul are dimensiuni compacte, cu o lungime de aproximativ 26,5 cm, o latime de 9,5 cm si o inaltime de 10,5 cm. Aceasta il face usor de manevrat si depozitat in bucatarie, ocupand putin spatiu in sertare sau pe rafturi.

Materialul utilizat pentru dispozitiv este polipropilena (PP), cunoscut pentru proprietatile sale durabile si rezistente. Astfel, puteti fi sigur ca dispozitivul va rezista in timp si va putea fi utilizat in repetate randuri fara a se deteriora.

In concluzie, dispozitivul de taiat cartofi pai este un instrument practic si eficient pentru a obtine rapid si usor cartofi pai pentru prajit. Cu dimensiunile compacte si materialul durabil, acest dispozitiv va ajuta sa pregatiti gustari delicioase in bucatarie, economisind timp si efort.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura