Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Cutie depozitare oua - alb

0 stars: 0.00 din 0 pareri

23 lei Lei
Brand
PF1115701
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Cutie depozitare oua - alb este o cutie depozitare oua frigider avand un numar de 12 locuri, pentru 12 oua.
Cutie oua plastic fabricata din material de inalta calitate, durabil, pentru uz indelungat, rolul sau fiind acela de a proteja ouale, pentru a evita spargerea acestora.
Cutie depozitare oua - alb se poate muta dintr-un loc in altul gratie manerului, putand fi luata cu dvs la picnic sau camping.
Design simplu, practic, usor de folosit.
Dimensiuni: 19 x 17,5 x 7 cm.
Pretul este pentru 1 bucata.

Cutia de depozitare pentru oua - ALB este un accesoriu util si practic pentru frigider, conceput special pentru a va ajuta sa pastrati ouale intr-un mod organizat si sigur. Cu un total de 12 locuri, aceasta cutie va permite sa depozitati pana la 12 oua, asigurandu-va ca acestea sunt protejate si evitand riscul de spargere.

Fabricata dintr-un material plastic durabil si de inalta calitate, aceasta cutie este proiectata sa reziste utilizarii indelungate si sa protejeze ouale de orice deteriorare. Materialul alb confera un aspect curat si estetic cutiei, integrandu-se in frumusetea si simplitatea bucatariei dvs.

Cutia de depozitare a oualor - ALB dispune de un maner convenabil, care va permite sa mutati si sa transportati cutia cu usurinta dintr-un loc in altul. Astfel, puteti lua cu dvs. ouale si in excursii, picnicuri sau camping, asigurandu-va ca acestea raman in siguranta si bine organizate.

Cu un design simplu si practic, aceasta cutie este usor de utilizat. Pur si simplu plasati ouale in compartimentele individuale, asigurandu-va ca fiecare ou este fixat intr-un loc stabil, si inchideti capacul pentru a le proteja. Dimensiunile compacte de 19 cm lungime, 17,5 cm latime si 7 cm inaltime permit cutiei sa se potriveasca perfect in frigider, economisind spatiu si pastrand ouale bine organizate.

Cu ajutorul cutiei de depozitare oua - ALB, puteti avea ouale perfect organizate si protejate in frigider, eliminand riscul de spargere sau deteriorare. Aceasta va ofera o modalitate simpla si eficienta de a pastra ouale proaspete si de a le gasi usor atunci cand aveti nevoie de ele.

Fiind usor de curatat si intretinut, aceasta cutie este un accesoriu indispensabil in bucataria dvs. Va ajuta sa mentineti ouale in conditii optime de pastrare si sa le aveti mereu la indemana. Indiferent daca sunteti un pasionat al gatitului sau aveti nevoie doar de un mod practic de a depozita ouale, cutia de depozitare oua - ALB este solutia perfecta pentru dvs.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura