Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Capace cutii conserve - 2buc.

0 stars: 0.00 din 0 pareri

23 lei Lei
Brand
EPUIZAT-V765
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Cu aceste capace pentru conserve, continutul acestora va ramane proaspat mai mult timp si in plus mirosul conservelor nu se va raspandi in frigider.
Capacele sunt potrivite pentru conservele obisnuite chiar si pentru cele cu hrana de animale.
Material: plastic.
Dimensiuni: 1 bucata diametru 10 cm si 1 bucata 7,5 cm.
Capacele pentru conserve, disponibile in set de 2 bucati, sunt un accesoriu practic si util pentru pastrarea alimentelor proaspete in conserve. Aceste capace sunt fabricate din plastic durabil, asigurand o protectie adecvata pentru continutul conservelor.

Principala caracteristica a acestor capace este capacitatea lor de a mentine prospetimea alimentelor pentru o perioada mai lunga de timp. Prin inchiderea ermetica a conservei cu ajutorul acestor capace, se previne contactul alimentelor cu aerul si expunerea la factori externi care ar putea determina degradarea rapida a acestora. Astfel, veti putea savura alimentele din conserve pentru o perioada mai indelungata.

Un alt avantaj al utilizarii acestor capace este ca vor ajuta la prevenirea raspandirii mirosurilor in frigider. Multi dintre noi am experimentat situatii in care mirosurile alimentelor din conserve se amesteca si se propaga in interiorul frigiderului, determinand o intepatoare senzatie de mirosuri neplacute. Cu aceste capace pentru conserve, veti putea izola complet mirosurile in interiorul fiecarei conserve, astfel incat acestea sa nu interfereze cu alte alimente depozitate in frigider.

Capacele sunt concepute pentru a se potrivi cu conservele obisnuite, indiferent de continutul acestora. Fie ca este vorba despre conserve cu alimente pentru oameni sau conserve cu hrana pentru animale, aceste capace vor fi compatibile.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura