Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Cafetiera 6 cesti Quttin

0 stars: 0.00 din 0 pareri

50 lei Lei
Brand
SEBQ01100169090
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Cafetiera din aluminiu pentru 6 cesti Quttin. Obtineti gustul incondundabil de cafea italiana cu acest fierbator pentru espresso. Cafetiera are forma octogonala si poate fi folosita pe cuptoarele electrice sau cu gaz.
Desigul cafetierei este unul clasic, traditional ce permite un sistem unic de fierbere si preparare a cafelei. Cafetiera nu ocupa mult spatiu in bucatarie.
Capacitatea este de 6 cesti.
Material : aluminiu.
Prezentam cu mandrie cafetiera din aluminiu pentru 6 cesti Quttin, o alegere perfecta pentru iubitorii de cafea care doresc sa se bucure de adevarata aroma si gust al cafelei italiene autentice. Cu aceasta cafetiera, veti putea savura o cafea delicioasa si aromata in confortul propriei case.

Cafetiera are o forma octogonala clasica si este conceputa pentru a fi utilizata pe cuptoare electrice sau cu gaz, astfel incat puteti pregati rapid si usor espresso-ul perfect. Designul traditional si clasic al cafetierei ofera un sistem unic de fierbere si preparare a cafelei, permitandu-va sa obtineti rezultate remarcabile in fiecare ceasca.

Unul dintre avantajele acestei cafetiere este faptul ca nu ocupa mult spatiu in bucatarie, astfel incat puteti integra cu usurinta acest aparat in designul si organizarea dvs. interioara.

Cafetiera are o capacitate de 6 cesti, oferind suficienta cafea pentru a va bucura de o dimineata sau o dupa-amiaza relaxata alaturi de prieteni sau familie. Materialul din care este fabricata cafetiera este aluminiul, care asigura durabilitate si distributie uniforma a caldurii, astfel incat sa puteti obtine intotdeauna o cafea excelenta.

Cu aceasta cafetiera din aluminiu pentru 6 cesti Quttin, veti transforma momentele de savurare a cafelei intr-o experienta autentica si plina de aroma si savoarea italieneasca. Indiferent daca sunteti un iubitor pasionat de cafea sau doriti sa va bucurati de o bautura reconfortanta in fiecare dimineata, aceasta cafetiera va va satisface cu siguranta toate asteptarile.

Alegeti calitatea si autenticitatea unei cafele preparate in stil italian cu cafetiera din aluminiu pentru 6 cesti Quttin. Adaugati un strop de eleganta si rafinament in ritualul dvs. zilnic de baut cafea si bucurati-va de o experienta deosebita in fiecare zi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura