Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Cos alb de agatat pe usa dulapului

0 stars: 0.00 din 0 pareri

21 lei Lei
Brand
PF1202401
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Cos alb de agatat pe usa dulapului va ajuta la mentinerea curateniei si la indepartarea cu usurinta a resturilor alimentare. Cos alb de agatat pe usa dulapului este un cos gunoi ce se agata pe usa dulapului si astfel veti avea si o economie de spatiu la podeaua bucatariei dvs. Cosul de gunoi pentru dulap poate fi prins de usa dulapului din bucataria dvs, putand arunca in acest cos de gunoi diverse deseuri, in special atunci cand preparati mancarurile. Cosul de gunoi pe usa va ajuta sa va mentineti curatenia si ofera o modalitate de salvare a spatiului la podeaua din bucatarie, in cazul in care nu beneficiati de un spatiu mai incapator.

Cosul de gunoi pentru dulap se monteaza foarte simplu: pur si simplu il agatati de usa dulapului, fara a mai fi nevoie de niciun instrument.

Acest cos de agatat pe usa dulapului poate avea si alte intrebuintari, in afara zonei din bucataria dvs., cum ar fi: organizator pentru biroul dvs ( puteti depozita mici obiecte de papetarie si rechizite), cosul de agatat poate fi folosit si in baia dvs, pentru a depozita: servetele, dischete demachiante, perii de par, perii de dinti, etc.
Pretul este pentru 1 bucata.

Dimensiuni: 31 x 17,5 x 13 cm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura