Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Cutie depozitare interior frigider

0 stars: 0.00 din 0 pareri

21 lei Lei
Brand
EPUIZAT-FO37102
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Cutie depozitare interior frigider - fabricata din plastic.
Cutia de depozitare pentru interiorul frigiderului este o solutie practica si utila pentru a organiza alimentele si pentru a pastra frigiderul curat si ordonat. Fabricata din plastic de calitate superioara, aceasta cutie este durabila si rezistenta, fiind perfecta pentru utilizarea zilnica.

Cu dimensiunile de 31X21.5X10 cm, aceasta cutie este suficient de mare pentru a depozita alimente precum legume, fructe sau lactate, dar nu este prea mare pentru a ocupa prea mult spatiu in frigider. Astfel, poate fi plasata intr-o varietate de locuri din frigider, inclusiv pe rafturi sau in sertare.

Materialul din care este fabricata cutia ii confera o rezistenta si durabilitate deosebite, fiind capabila sa reziste la conditiile din interiorul frigiderului, precum si la uzura datorata utilizarii frecvente. De asemenea, plasticul este usor de curatat si se poate spala in masina de spalat vase.

Aceasta cutie de depozitare pentru interiorul frigiderului este ideala pentru organizarea alimentelor intr-un mod eficient si practic, ajutandu-va sa va mentineti frigiderul curat si ordonat. In plus, poate fi utilizata si in alte scopuri, cum ar fi depozitarea uneltelor sau a altor obiecte mici.
Dimensiuni:31X21.5X10 cm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura