Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
3.51
3 stars: Normal
173 pareri

Organizator geanta sau poseta Daisy-rosu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

56 lei
Brand
PERJNB60RE
Descriere
Schimbati continutul gentii sau posetei dvs., in cateva secunde, fara a mai uita ceva in aceasta!
Cu acest organizator de geanta sau poseta Daisy-rosu, schimbati foarte usor posetele si gentile pe care intentionati sa le folositi in ziua respectiva.

Fiecare lucru din poseta dvs. isi va gasi un locas in acest organizator de geanta sau poseta, contribuind si la ordinea din geanta dvs. Veti gasi foarte repede tot ceea ce cautati, nu veti mai scotoci, pierzand timpul!
Organizatorul de geanta sau poseta Daisy-rosu are un numar de 10 compartimente externe, de dimensiuni diferite, ideale pentru a depozita diverse lucruri mici, precum: chei, pixuri, ruj, lipstick, telefon, post-it sau o mica agenda.
Pentru obiectele mai mari, organizatorul pentru geanta sau poseta Daisy-rosu este impartit in 2 mari compartimente principale interne, ce prezinta fermoar, pentru a preveni iesitea obiectelor din aceste compartimente, dar si 2 compartimente deschise, tot in compartimentul central, pentru acces usor.

Cu un numar total de 15 compartimente, organizatorul de geanta sau poseta Daisy-rosu va ofera o gama variata pentru depozitarea lucrurilor in geanta dvs.

Acest organizator este ideal pentru sortarea si depozitarea tuturor lucrurilor esentiale pe care le purtati de obicei in geanta sau poseta dvs., care nu va mai fi o groapa fara fund.
Se poate spala in masina de spalat.
Fabricat din material rezistent tip nylon, captusit.
Manerele sunt robuste pentru a putea ridica acest organizator cu usurinta.
Dimensiuni: L29 x H16.5 x l4-12cm.
Trebuie sa lasati 1 cm pentru a introduce si scoate organizatorul din geanta dvs.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura