Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Perie speciala pentru gratar

0 stars: 0.00 din 0 pareri

25 lei Lei
Brand
E50621133
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Cu aceasta perie speciala veti putea curata gratarul cuptorului dvs. fara a-l zgaria insa. Peria poate fi folosita pentru a curata cuptoare, aparatele de facut gouffre, etc.
Este rezistenta si nu zgarie ca o perie din sarma.
Manerul este din plastic cu snur pentru agatare si are o lungime de 18,5 cm.
Peria poate fi spalata in masina de spalat vase.
Dimensiuni : Lungime totala : 30 cm
Perie : lungime 11 cm x latime 7 cm x inaltime 3,5 cm.

Peria speciala pentru gratar este un instrument indispensabil pentru curatarea cuptorului si a gratarului fara a-i zgaria suprafata. Aceasta perie poate fi utilizata cu succes pentru curatarea cuptoarelor, a aparatelor de facut gofre si multe altele.

Datorita designului sau special, peria este extrem de rezistenta si nu zgarie suprafata delicata a gratarului. Astfel, puteti curata eficient si in siguranta, fara a va face griji cu privire la deteriorarea suprafetei.

Manerul periei este fabricat din plastic durabil si este prevazut cu un snur pentru agatare, astfel incat sa o puteti depozita usor si sa o aveti mereu la indemana. Lungimea totala a periei este de 30 cm, iar lungimea periei in sine este de 11 cm, latimea de 7 cm si inaltimea de 3,5 cm.

Un alt avantaj al acestei perii este ca poate fi spalata in masina de spalat vase, ceea ce o face si mai usor de intretinut si curatat.

Cu peria speciala pentru gratar, veti obtine rezultate excelente in curatarea gratarului si a altor aparate de bucatarie. Faceti din curatarea gratarului o sarcina simpla si eficienta cu aceasta perie de inalta calitate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura