Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Bureti magici pentru curatare, 3 buc

0 stars: 0.00 din 0 pareri

26 lei Lei
Brand
ZME2138
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Folositi acesti bureti magici pentru a inlatura urmele persistente de pe toate tipurile de suprafete. De exemplu, puteti curata jantele sau interiorul masinii, robinetii, usile si manereles au chiar si peretii.
Setul contine 3 bureti.
Dimensiuni : 11,5 cm x 6,5 cm x 3,2 cm
Material : melamina

Descoperiti Buretii Magici - Solutia ideala pentru curatenia impecabila!

Ai urme incapatanate pe diverse suprafete si nu stii cum sa le inlaturi? Prezinta-ti casa si masina in cea mai buna lumina cu ajutorul nostrii set de 3 bureti magici!

Versatilitate Inegalabila: Fie ca vorbim despre jantele masinii, interiorul acesteia, robineti stralucitori, usi curate sau chiar pereti fara pete, acesti bureti sunt raspunsul!

Eficacitate Maxima: Compozitia speciala din melamina se asigura ca orice urma, indiferent cat de persistenta, este eliminata cu usurinta.

Marime Optima: Cu dimensiuni de 11,5 cm x 6,5 cm x 3,2 cm, acesti bureti se muleaza perfect pe mana ta, asigurand o manevrabilitate excelenta.

Calitate de Top: Fabricati din melamina rezistenta, acesti bureti sunt duri cu murdaria, dar blanzi cu suprafetele tale.

Daca vrei sa transformi curatenia dintr-o corvoada intr-o activitate rapida si eficienta, acesti Bureti Magici sunt alegerea perfecta. Fa din curatenie o bucurie si lasa totul sa straluceasca!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura