Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Tocator din sticla - vin

0 stars: 0.00 din 0 pareri

49 lei Lei
Brand
E61828133
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Partea superioara a tocatorului este din sticla neteda, colturile sunt rotunjite imprimarea foto asigurand un design unic
Este confectionat din sticla incasabila, este practic si igienic si se intretine usor.
Prezinta 4 tampoane (picioare) anti-alunecare.
Caracteristici :
Material: sticla calita
Articolul Dimensiuni: 30 x 40 cm Greutate neta: gr 1150.
Ambalaj: cutie de carton 40,5 x 30,5 x1.5cm

Tocatorul din sticla model "Vin" este un accesoriu elegant si practic pentru bucataria dvs. Cu o suprafata superioara neteda din sticla, acest tocator adauga un aspect rafinat si unic in bucatarie. Colturile rotunjite si imprimarea foto sub forma unui model "Vin" confera acestui tocator un design distinctiv si atragator.

Construit din sticla incasabila, acest tocator este durabil si rezistent. Materialul din sticla ofera avantaje atat din punct de vedere practic, cat si igienic. Suprafata neteda este usor de curatat si de intretinut, asigurand o igiena optima in timpul procesului de taiere a alimentelor.

Tocatorul este prevazut cu patru tampoane (picioare) anti-alunecare, care ofera stabilitate si evita alunecarea accidentala in timpul utilizarii. Aceasta caracteristica aditionala asigura siguranta in bucatarie si protejeaza suprafata pe care este amplasat tocatorul.

Caracteristicile acestui tocator includ:

Material: sticla calita, care ii confera durabilitate si rezistenta.
Dimensiunile articolului sunt de 30 x 40 cm, oferind suficient spatiu pentru a taia si toca diferite tipuri de alimente.
Greutatea neta a tocatorului este de 1150 grame, asigurand stabilitate in timpul utilizarii.
Ambalajul include o cutie de carton cu dimensiunile 40,5 x 30,5 x 1,5 cm, care protejeaza tocatorul in timpul transportului si depozitarii.
In concluzie, tocatorul din sticla model "Vin" este un accesoriu elegant si practic pentru bucatarie. Fabricat din sticla calita, acest tocator este durabil, rezistent si usor de intretinut. Cu designul sau unic si imprimarea foto sub forma unui model "Vin", aduce o nota de stil in bucataria dvs. Prezinta tampoane anti-alunecare pentru a oferi stabilitate si siguranta in timpul utilizarii. Cu dimensiunile sale generoase si greutatea optima, acest tocator este perfect pentru a pregati si a toca alimente in bucatarie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura