Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Strecuratoare pentru vase Montreal

0 stars: 0.00 din 0 pareri

12 lei Lei
Brand
PF11834
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Strecuratoare pentru vase Montreal prezinta un maner. Strecuratoare pentru vase Montreal poate fi folosita usor, ca si o anexa, la marginea oalei sau tigaii, putand decanta cu usurinta apa, ulei, etc. Aceasta strecuratoare din plastic este ideala atunci cand fierbeti pastele si trebuie sa scurgeti apa din oala in care ati fiert pastele. Folosindu-va de aceasta strecuratoare paste nu veti mai intampina problema alunecarii pastelor in chiuveta. Poate fi folosita pentru scurgerea oricarui tip de alimente.
Prezinta un maner de prindere si un orificiu pentru agatat. Livrare culorii este aleatorie, in functie de stocul din depozit.

Material: plastic.
Dimensiuni: 33,5 x 12 x 1 cm.

Pretul este pentru 1 bucata Strecuratoare pentru vase Montreal.
NU ESTE INCLUSA CRATITA!

Strecuratoarea pentru vase Montreal este un accesoriu practic si util in bucatarie. Cu un design simplu si functional, aceasta strecuratoare cu maner va permite sa decantati cu usurinta apa, uleiul sau alte lichide din oala sau tigaie.

Fabricata din plastic rezistent, strecuratoarea Montreal poate fi atasata cu usurinta pe marginea oalelor sau tigailor, oferindu-va posibilitatea de a scurge lichidele intr-un mod eficient si fara efort. Fiind dotata cu un maner ergonomic, manevrarea strecuratorii este comoda si sigura.

Aceasta strecuratoare este ideala in timpul prepararii pastelor, permitandu-va sa scurgeti apa din oala fara a risca alunecarea pastelor in chiuveta. Cu ajutorul ei, veti putea pregati paste delicioase si perfect scurse intr-un mod simplu si eficient.

Pe langa utilizarea pentru paste, strecuratoarea Montreal poate fi folosita si pentru scurgerea altor tipuri de alimente, cum ar fi legumele, orezul sau orice alt ingredient care necesita drenare. Astfel, veti obtine preparatele dorite cu o consistenta perfecta si fara exces de lichid.

Cu dimensiunile sale convenabile si un orificiu de agatare, strecuratoarea este usor de depozitat si se integreaza cu usurinta in bucataria dvs. De asemenea, culorile livrate sunt aleatorii, in functie de stocul disponibil, adaugand un element surpriza in bucataria dvs.

Imbunatatiti eficienta si confortul in bucatarie cu strecuratoarea pentru vase Montreal. Indiferent daca pregatiti paste sau doriti sa scurgeti alte alimente, aceasta strecuratoare va va ajuta sa realizati operatiunea de scurgere cu usurinta si rapiditate, asigurandu-va ca preparatele dvs. sunt perfecte in fiecare detaliu.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura