Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Manusa rezistenta taiere

0 stars: 0.00 din 0 pareri

22 lei Lei
Brand
EPUIZAT-ZKD3199
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Cu aceasta manusa rezistenta la taiere, va protejati mainile in timpul activitatilor manuale delicate si periculoase . Ideala atunci cand taiati alimente, cand spalati sau manipulati obiecte cu taietoare sau cand ascutiti cutite.
Dimensiune : masura standard
Dimensiuni : inaltime 24 cm x latime 14 cm x grosime
Material : bumbac si metal

PRETUL ESTE PENTRU 1 BUCATA MANUSA

Manusa rezistenta la taiere este un echipament indispensabil pentru a va proteja mainile in timpul activitatilor manuale delicate si periculoase. Indiferent daca taiati alimente, spalati sau manipulati obiecte cu muchii ascutite sau ascutiti cutite, aceasta manusa va ofera un nivel sporit de siguranta si protectie.

Manusa este fabricata dintr-o combinatie de bumbac si metal, oferindu-va un echilibru perfect intre confort si rezistenta. Stratul exterior din bumbac asigura o senzatie placuta la atingere si permite pielii sa respire, reducand transpiratia si disconfortul. Stratul interior din metal este responsabil de rezistenta la taiere, protejand mainile de posibilele accidente.

Cu dimensiuni standard, manusa se potriveste majoritatii mainilor si asigura o fixare sigura si confortabila. Cu inaltimea de 24 cm, latimea de 14 cm si grosimea adecvata, manusa ofera acoperire si protectie adecvata in timpul utilizarii.

Manusa rezistenta la taiere este un echipament esential pentru bucatarii profesionale si casnice, laboratoare sau orice activitate care implica manipularea obiectelor ascutite. Prin utilizarea acestei manusi, veti minimiza riscul de taiere si va veti asigura ca mainile dvs. sunt protejate in timpul lucrului.

In concluzie, manusa rezistenta la taiere este partenerul perfect pentru activitatile manuale care implica obiecte ascutite sau taioase. Cu aceasta manusa, va veti putea desfasura activitatile in siguranta si fara riscul de raniri. Asigurati protectia mainilor dvs. cu aceasta manusa de calitate in orice moment cand este necesara manipularea sau taierea obiectelor periculoase.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura