Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
3.52
3 stars: Normal
172 pareri

Uscator de rufe retractabil cu 4 sarme

0 stars: 0.00 din 0 pareri

85 lei
Brand
R10018859
Pe stoc
Nu
Descriere
Uscator de rufe retractabil cu 4 sarme este de un real ajutor in utilizarea eficienta a spatiului, usor de instalat, cu functia de oprire.
Culoare: alb. Functional si practic.
Uscator de rufe retractabil cu 4 sarme ideal de montat pe peretele bailor si al spalatoriilor.

Uscator de rufe retractabil cu 4 sarme este ideal pentru agatarea rufelor in bai si spatii de spalare. Cu materialul de montare inclus, este usor de instalat, intr-un timp scurt. Il atasati imediat si va fi pregatit pentru utilizare. Unul din suruburi este insurubat in perete ( in locul dorit de dvs.). Aici, uscatorul montat pe perete este cuplat pe partea stanga in suportul pregatit. Celalalt surub este insurubat in fata, printr-o gaura pregatita pt. uscatorul de perete. Acum peretele este gata.

Carcasa uscatorului de perete este realizata din plastic alb, liniile fiind fabricate din fibra textila. In partea de jos a uscatorului de perete exista patru carlige pentru agatarea prosoapelor. Ele sunt, de asemenea, ideale daca doriti, sa uscati jachete mai mari sau haine puse pe un umeras. Fiecare linie a uscatorului de perete masoara aproximativ 375 cm, rezultand o lungime totala de uscare de aproximativ 15 m, cu un total de patru linii de uscare.

Trageti sarmele din capac, pana cand puteti ajunge in directia opusa. Carcasa uscatorului de perete este echipat cu patru dungi mici, ca un ghidaj, pentru a asigura distanta ideala intre linii. Dupa ce ati cuplat dispozitivul, utilizati butonul din partea stanga a carcasei pentru a strange liniile si a le impinge, pentru a activa functia de oprire. Acest lucru impiedica relaxarea sarmei, atunci cand o incarcati cu rufe. Daca linia nu mai este necesara, desfaceti pur si simplu butonul si scoateti butonul de pe carcasa. Aceasta actioneaza automat si liniile pot fi aranjate intr-un mod de economisire a spatiului.

Dimensiuni : lungime38 cm x inaltime 13,5 cm x adancime 7,5 cm
1 x uscator de perete
materiale de montare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura