Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Carlig pentru radiator - set 6 buc.

0 stars: 0.00 din 0 pareri

80 lei Lei
Brand
486014
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Carlig pentru radiator - set 6 buc. - ideale pentru uscarea si in acelasi timp incalzirea halatelor de baie si a prosoapelor. Aceste carlige le agatati de barele radiatorului si produsele prinse se vor usca si incalzi.
Material: plastic.
Dimensiuni: 7 x 3 x 11 cm.
6 bucati la set.

Setul de 6 carlige pentru radiator este solutia ideala pentru uscarea si incalzirea halatelor de baie si a prosoapelor intr-un mod practic si eficient. Aceste carlige pot fi agatate cu usurinta de barele radiatorului, oferind un spatiu suplimentar pentru a atarna produsele ce trebuie uscate si incalzite.

Indiferent daca vrei sa iti pregatesti un prosop cald si uscat dupa o baie relaxanta sau sa asiguri ca halatul de baie sa fie confortabil si uscat, aceste carlige sunt solutia potrivita. Pur si simplu agata carligele pe barele radiatorului si ataseaza halatul sau prosopul la ele. Astfel, produsele tale se vor usca si incalzi intr-un mod rapid si eficient.

Fabricate din plastic rezistent, carligele sunt durabile si pot sustine greutatea halatelor si a prosoapelor cu usurinta. Designul compact si practic al carligelor le face usor de instalat si de utilizat. Dimensiunile fiecarui carlig sunt de aproximativ 7 x 3 x 11 cm.

Setul contine 6 bucati de carlige, oferindu-ti suficiente optiuni pentru a atarna mai multe halate si prosoape in acelasi timp. Poti utiliza aceste carlige in baie, in bucatarie sau oriunde altundeva ai un radiator potrivit pentru a le monta.

Alege setul de 6 carlige pentru radiator pentru a-ti facilita procesul de uscare si incalzire a halatelor de baie si a prosoapelor. Cu aceste carlige practice si rezistente, vei avea mereu produsele tale uscate si confortabile, gata de utilizare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura