Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Fierastrau de gradina cu maner scurt

0 stars: 0.00 din 0 pareri

35 lei Lei
Brand
TS229062
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Fierastrau pentru gradina, ideal pentr taierea ramurilor de copaci. Confectionat din teava de otel ovala cu maner acoperit cu vinil.
Dimensiune lama : 30 cm.
Fierastraul de gradina cu maner scurt este un instrument ideal pentru taierea ramurilor de copaci. Este fabricat dintr-o teava de otel ovala, care ofera rezistenta si durabilitate in timpul utilizarii intensive in gradina. Manerul este acoperit cu vinil, ceea ce asigura o prindere confortabila si sigura in timpul lucrului.

Fierastraul de gradina este echipat cu o lama de 30 cm, care permite taierea precisa si eficienta a ramurilor mai mici sau a altor materiale vegetale. Dimensiunea laminei este potrivita pentru a face fata nevoilor specifice de taiere in gradina, asigurandu-se ca taie rapid si curat prin ramurile mai subtiri.

Datorita manerului scurt, acest fierastrau ofera o manevrabilitate excelenta si control in timpul lucrului. Poti ajunge usor in locuri greu accesibile si poti efectua taieri precise fara a fi incomodat de dimensiunea sau greutatea excesiva a instrumentului.

Fierastraul de gradina cu maner scurt este alegerea perfecta pentru lucrarile de taiere a ramurilor de copaci sau a altor materiale vegetale in gradina ta. Fiind usor de manevrat si durabil, acest fierastrau te va ajuta sa iti indeplinesti sarcinile de gradinarit cu succes.

Prezentare video:

Browserul dumneavoastra nu suport HTML5 Video. Va rugam folositi Google Chrome sau Mozilla Firefox.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura