Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Placa protectie plita si aragaz negru

0 stars: 0.00 din 0 pareri

68 lei Lei
Brand
ZKC2019-N
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Placa din sticla poate fi folosita atat ca protectie pentru plita sau aragazul dvs. dar si blat de lucru in bucatarie aducand o nota originala in bucataria dvs. Livrare aleatorie a modelului, in functie de stocul disponibil.
Dimensiuni : lungime 51,7 cm x latime 30 cm x grosime 0,6 cm
Material : sticla
Pretul este pentru o bucata.

Placa din sticla este un accesoriu versatil si practic, potrivit atat pentru a proteja plita sau aragazul dvs., cat si pentru a fi folosita ca un blat de lucru in bucatarie. Aceasta placa adauga o nota originala si estetica in decorul dvs. de bucatarie, oferindu-va un spatiu suplimentar pentru diverse activitati culinare.

Placa este confectionata din sticla de inalta calitate, ceea ce ii confera rezistenta si durabilitate. Suprafata sa neteda si rezistenta la temperaturi ridicate protejeaza plita sau aragazul impotriva zgarieturilor, petelor sau deteriorarilor cauzate de caldura. Astfel, veti putea sa pregatiti mancaruri delicioase fara a va face griji cu privire la deteriorarea suprafetei de lucru.

In plus, placa din sticla poate fi utilizata ca un blat de lucru suplimentar in bucatarie. Dimensiunile sale generoase, cu o lungime de 51,7 cm si o latime de 30 cm, va ofera suficient spatiu pentru a pregati alimentele, taia legumele sau fructele si a efectua diverse activitati culinare. Grosimea subtire de 0,6 cm asigura o manevrare usoara si faciliteaza depozitarea placii in spatiul dvs. de bucatarie.

Este important de mentionat ca modelul placii va fi livrat aleatoriu, in functie de stocul disponibil. Aceasta adauga un element de surpriza si originalitate in bucataria dvs., intrucat veti primi un model unic si distinctiv.

In concluzie, placa din sticla este un accesoriu practic si estetic care imbunatateste functionalitatea bucatariei dvs. Oferind protectie pentru plita sau aragaz si servind ca un blat de lucru suplimentar, aceasta placa aduce o nota de originalitate si stil in bucataria dvs. Profitand de dimensiunile sale generoase si de durabilitatea sticlei, veti putea sa va bucurati de o bucatarie functionala si atragatoare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura