Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Semisfere inox prezentare si servire

0 stars: 0.00 din 0 pareri

41 lei Lei
Brand
ZKA11151
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Prezentati si serviti in mod original ca un adevarat chef, deserturi sau aperitive, folosind aceste semisfere din inox.
Aceste 4 cupole de prezentare vor incanta pasionatii de gatit acasa! iti permit sa iti prezinti aperitivele, preparatele sau deserturile intr-un mod original si rafinat.
Dimensiuni : latime 8 cm x adancime 8 cm x inaltime 4,2 cm
Material : inox
Setul contine 4 semisfere.

Da Viata Prezentarilor Tale Culinare cu Semisferele din Inox!

Cu aceste Semisfere din Inox, puteti transforma preparatele si deserturile in opere de arta culinara!

Prezinta cu Eleganta: Fie ca esti un pasionat de gatit sau doar doresti sa impresionezi la urmatoarea cina, aceste 4 semisfere din inox iti permit sa-ti prezinti aperitivele, preparatele sau deserturile intr-un mod original si rafinat.

Dimensiuni Perfecte: Cu dimensiunile lor de 8 cm x 8 cm x 4,2 cm, aceste semisfere sunt ideale pentru a crea prezentari spectaculoase. Poti dispune cu usurinta aperitive sau deserturi in interiorul lor pentru un efect wow.

Material Durabil: Semisferele sunt confectionate din inox de inalta calitate, garantand rezistenta si durabilitate pe termen lung. Vei putea folosi aceste accesorii culinare de fiecare data cand doresti sa adaugi un strop de eleganta in servirea mesei.

Indiferent daca organizezi o cina speciala sau doresti sa-ti impresionezi familia si prietenii cu aperitive delicioase sau deserturi creative, aceste Semisfere din Inox sunt instrumentele ideale pentru a-ti duce bucataria la nivelul urmator. Setul contine 4 bucati, astfel ca vei avea tot ce ai nevoie pentru a-ti evidentia talentele culinare.
Comanda acum aceste Semisfere din Inox si transforma servirea mesei intr-o experienta originala si rafinata!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura