Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Husa depozitare si transport haine - Ikat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

29 lei Lei
Brand
CIRAN7514
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Husa pentru haine va proteja jachetele sau fustele de exemplu de praf si lumina in dulapul de haine sau atunci cand va deplasati. Husa are inchidere cu fermoar.
Culoare : alb + bej (alb cu imprimeu bej).
Dimensiuni : lungime 100 cm x latime 60 cm
Material : tesatura netesuta 100% polipropilena
Tesatura netesuta, cu model in v
protejeaza hainele
Inchidere cu fermoar
Dimensiuni: 60 X H.100 cm
Ideala pentru a va proteja hainele de lumina si praf, husa scurta Ikat este realizata din material netesut 100% polipropilena. Modelul sau alb/bej, inspirat din tesatura traditionala ikat, va adauga caracter garderobei tale. Veti aprecia si aceasta husa pentru a va duce hainele la curatatorie si pentru a le mentine fara pete, atunci cand plecati in calatorie. A fost prevazuta o crestatura pentru trecerea cuierului (nu este furnizat), pentru jachete, fuste, pulovere sau camasi.

Protejarea hainelor pe care le iubesti este importanta. Mai ales cele mai fragile si cele pe care le folosim mai rar. Intre doua spalari, intre doua sezoane, husele cu fermoar sunt solutia potrivita pentru a le proteja de praf si lumina. De asemenea, va ajuta sa va duceti hainele in calatorie sau la curatatorie. In dulapuri sau pe rafturi, mai multe huse identice la rand ajuta la organizarea hainelor pe categorii si dau impresia unui dressing perfect organizat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura