Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Organizator suspendat cu 10 compartimente Blue

0 stars: 0.00 din 0 pareri

47 lei Lei
Brand
XVL-SZ-T010
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Etajera cu 10 compartimente este destinata suspendarii acesteia de bara sifonierului de haine.
Materialul este respirabil, lavabil. Structura rigida din carton.
Foarte utila pentru a depozita, mici textile, accesorii etc.
Dimensiuni : latime 14 cm x adancime 30 cm x inaltime 120 cm
Material : tesatura netesuta
Fabricat in Italia..

Optimizati spatiul in sifonierul dvs. cu acest organizator suspendat cu 10 compartimente "BLUE". Acest organizator ingenios va permite sa profitati la maximum de spatiul disponibil in sifonier, fara a fi nevoiti sa faceti concesii in ceea ce priveste organizarea si depozitarea hainelor si a accesoriilor dvs.

Acest organizator suspendat este fabricat in Italia si este realizat dintr-un material textil netesut de inalta calitate, ceea ce il face atat respirabil, cat si usor de intretinut. Cu o structura rigida din carton, acesta pastreaza forma si stabilitatea in timpul utilizarii.

Fiecare dintre cele 10 compartimente ofera spatiu generos pentru depozitarea marfurilor mici, cum ar fi accesorii, esarfe, sosete, curele si multe altele. Fiecare compartiment este proiectat pentru a va ajuta sa va pastrati articolele organizate si usor accesibile.

Dimensiunile sale compacte, de 14 cm in latime, 30 cm in adancime si 120 cm in inaltime, fac ca acest organizator sa fie potrivit pentru orice sifonier sau dulap. Cu o suspensie convenabila, puteti atasa acest organizator cu usurinta la bara sifonierului de haine existent.

Acest organizator suspendat "BLUE" nu numai ca va ajuta sa economisiti spatiu, dar si sa mentineti ordinea si organizarea in sifonierul dvs. Cu un design practic si functionalitate sporita, este partenerul perfect pentru un stil de viata bine organizat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura