Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
3.52
3 stars: Normal
172 pareri

Dispozitiv prindere obiecte 2 in 1 - 80cm lungime

0 stars: 0.00 din 0 pareri

43 lei
Brand
R10017179
Pe stoc
Nu
Descriere
Dispozitiv prindere obiecte 2 in 1 - 80cm lungime

Functie de incaltator (limba pentru pantofi) cu lungime de 80 cm.

Dispozitiv cu cleste pentru prindere, ridicare obiecte, cules fructe etc.

Material: plastic, aluminiu

Lungime: aproximativ 80 cm

Incaltator, dispozitiv prindere obiecte, pentru cules fructe etc.

Durerile de spate incep nu numai la o varsta inaintata, dar care afecteaza deja si tinerii. Motivele sunt variate : postura gresita pe termen lung, aplecari incorecte, lipsa de exercitiu etc. Cu toate acestea, anumite lucruri, de zi cu zi se pot face mai usor. De exemplu incaltatul cu pantofi. Cu ajutorul acestui dispozitiv incaltatir nu va mai fi nevoie sa va aplecati, lungimea acestuia de 80 cm fiind suficienta pentru a va incalta in mod usor, rapid si confortabil.

Acest dispozitiv pentru prindere prevazut cu cleste pentru prindere obiec te, este ideal pentru persoanele cu mobilitate redusa si pentru cei care doresc sa prinda obiecte situate la inaltime.

Bratul de aproximativ 80 de cm lungime este construit din plastic si aluminiu. Cu ajutorul unui tragaci se actioneaza clestele de la capatul bratului si puteti prinde obiectele situate la inaltime aflate pe rafturile de sus sau pe dulap. De asemenea dispozitivul pentru prindere obiecte este ideal pentru a culege fructe. Dispozitivul este ideal nu numai pentru prinderea obiectelor aflate la inaltime ci si pentru ridicarea obiectelor de jos : gunoaie, frunze etc ..

Elementele decorative nu sunt incluse.

Trimite mesaj
Din Gura in Gura